0
tel: 053-83.26.21
Search

Uw Noteborn, een plek om te koesteren

Noteborn geeft een compleet nieuwe invulling aan maatwerkoplossingen. Je kast past niet alleen perfect in je huis, maar ook bij je persoonlijke voorkeuren. Een kast van Noteborn is zoveel meer dan opbergruimte, het is een plek om te koesteren waar je zoveel van houdt.

Unieke keuzes voor unieke mensen

Jij bent uniek. Je huis is uniek. Waarom zou je dan genoegen nemen met standaardoplossingen? Elke Noteborn kast heeft zijn eigen persoonlijkheid. Unieke oplossingen voor opbergen en design.

Bekijk de Noteborn collectie bij ons in de showroom. U kunt eventueel een afspraak maken voor een bezoek en dan maken we een eerste ontwerp en een vrijblijvende prijsopgave tijdens ons gesprek.

Bij Noteborn zijn ze van mening dat er slechts twee aspecten zijn die van belang zijn bij het creëren van de ideale kledingkast: design en gemak. Beide zijn zo persoonlijk dat ze besloten hebben te beperken tot het maken van uitsluitend unieke, individuele maatwerkproducten.

Kasten op maat van een toonaangevend merk

Zij ontwerpen een uitgebreide collectie van basiselementen, stijlen en vormen, terwijl u de afmetingen, materialen, handgrepen en interieurs kiest om tot een oplossing te komen die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Zij combineren hun vaste collectie standaardproducten en -elementen met unieke stukken die speciaal voor u op maat worden gemaakt en geïnstalleerd.

U kunt een Noteborn niet online of in een catalogus kopen. Een Noteborn wordt voor u op maat gemaakt.

Tot slot wordt uw kast door de Noteborn gekwalificeerde monteurs thuis geïnstalleerd. Zij verzorgen het hele proces van begin tot eind.