0
tel: 053-83.26.21
Search

Over ons

Bij Lucas Meubelen combineer je de gezelligheid van een familiale omgeving met de grootste keuze aan meubelen en aanverwante artikelen zoals verlichting en decoratie.

Meubelen Lucas in Haaltert is gesticht in 1945 door Marcel Roelandt. In Roosdaal opende in December 2007 een 3° filiaal van Meubelen Lucas onder de naam Loft Interieur by Lucas.

Wij zijn een echte familiezaak, gebouwd op traditie, de blik gericht op vernieuwing. Niet voor niets zijn families al generaties lang klant bij ons. Menselijke warmte en respect staan bij ons centraal, en dat voel je zodra je bij ons binnenstapt. Of je nu op zoek bent naar een woonkamer, zit-of slaapcomfort, kleinmeubelen of accessoires. Bij ons vind je alles voor de totale woonbeleving voor ieders smaak en budget. Want Meubelen Lucas etaleert het hele gamma aan stijlen. Van landelijk of retro tot minimalistisch, design en trendy.

Vraag vrijblijvend advies aan onze interieurspecialisten.

Zij helpen je met de glimlach verder jouw droominterieur te realiseren. Met deskundig advies, montage door vakmensen en een voortreffelijke dienst na verkoop er bovenop.
Spring dus snel eens binnen en laat je in een sfeervolle en familiale omgeving bekoren door het immense aanbod, de scherpste prijzen en de beste service.

3 vestigingen reeds 3 generaties lang, goed voor samen zo’n 20.000m2 winkelplezier!

Tot binnenkort!
Famile Roelandt