0
tel: 053-83.26.21
Search

Garanties

Meenemen of laten leveren?

Een deel van ons assortiment is steeds in voorraad en kan daardoor onmiddellijk meegenomen worden. Deze pakketten hebben een duidelijke montage-instructie zodat u dit makkelijk zelf kan monteren. Past het pakket niet in uw wagen, vraag dan naar de voorwaarden om aan huis te laten leveren.

Sommige meubelen worden immers gratis aan huis geleverd, anderen vergen dan weer een kleine meerprijs. Aan huis leveren wordt steevast op voorhand afgesproken. We beschikken over een liftwagen die tot 13 verdiepingen hoog kan gaan. Ook voor de minder handige Harry’s onder ons bieden wij de mogelijkheid om de montage aan ons gekwalificeerd personeel over te laten. Vraag hieromtrent ook steeds naar de voorwaarden.

Troeven

Omdat wij onze meubelen samen met zo ‘n 300 collega’s uit heel Europa aankopen, garanderen wij je de allerbeste prijzen en service.

Makkelijk bereikbaar en gratis parking

Onze winkel is eenvoudig bereikbaar via de grote verbindingswegen en beschikt over een ruime parking, die bovendien gratis is.

 

Deskundig interieuradvies

Onze interieuradviseurs staan klaar om je met raad en daad bij te staan bij de inrichting van je interieur, het uitkiezen van een kleurenpallet of het zoeken naar een budgetvriendelijke interieuroplossing. Bezorg ons dus altijd de afmetingen van je ruimtes.

Kinderhoekje

Laat je (b)engeltjes tijdens het winkelen rustig spelen in onze kinderhoek.

Financiering

Dankzij onze flexibele en voordelige financieringsvoorwaarden hoef je de geplande aankoop van je nieuwe meubelen niet langer uit te stellen. Vraag er gerust naar in onze winkel, onze verkopers maken je graag een voorstel op maat.

En daarna?

Voor een optimale dienst na verkoop en verdere vragen zijn we graag telefonisch bereikbaar.