Disclaimer

Disclaimer voor www.meubelenlucas.BE

Meubelen Lucas, hierna te noemen Meubelen Lucas, verleent u hierbij toegang tot www.meubelenlucas.BE en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Meubelen Lucas behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.meubelenlucas.BE is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Meubelen Lucas.Beperkte aansprakelijkheid

Meubelen Lucas spant zich in om de inhoud van www.meubelenlucas.BE zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.meubelenlucas.BE aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Meubelen Lucas.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.meubelenlucas.BE onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.meubelenlucas.BE opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Meubelen Lucas nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Meubelen Lucas.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Meubelen Lucas, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

AddToAny

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Ontvang nuttige tips en blijf op de hoogte van onze acties.

GRATIS Interieuradvies

Stuur ons alvast de afmetingen
van je kamer en maak een afspraak

Bereken je route
Openingsuren

Meubelen Lucas

Wijngaardstraat 54
9450 Haaltert

T 053-83.26.21
F 053-83.88.82
E info@meubelenlucas.be 

Bereken je route
Openingsuren

Trendline Jong wonen

Kerkskenhoek 57
9450 Haaltert

T 053-84.87.77
F 053-84.87.78