0
tel: 053-83.26.21
Search

Unieke tafels, reeds bekend en gegeerd in Nederland

tafel met spiderpoot

2M Living heeft voor ons een schitterende collectie in massief eiken tafels en salontafels. We zijn gevallen voor de charme van dit merk door zijn grote verscheidenheid. De aanpak leunt bijzonder goed aan bij de visie van Lucas Meubelen om onze klanten zoveel mogelijk te laten kiezen wat bij hen past.

maatwerk tafels

Zo kan je de tafels van 2M Living kiezen in enorm veel verschillende kleuren en afmetingen. En zelfs maatwerk behoort tot de opties, wat het voor ons helemaal top maakt. De collectie is ook nog puur en 100% van Nederlandse bodem. Het succes van Nederland sijpelt door naar onze showroom in Haaltert en daar zijn we trots op.

tafels met visgraat motief

Er is een enorme verscheidenheid in de tafelbladen van 2M Living. Zo bestaat er een modern visgraat motief, maar evengoed een blad met een boomstam effect voor een industriële en brute look. Daartussen zijn er nog gladde tafelbladen met verfijnde afgeronde hoeken, of speciale vormen zoals ovaal of zelfs in tonvorm. Ontdek een aantal opties in onze showroom en bespreek met onze stylisten wat in jouw interieur het mooist zou ogen.

grote keuze in tafelpoten

Niet enkel het tafelblad is te kiezen, ook de verscheidenheid in tafelpoten is enorm. De gekende gekruiste spiderpoot zit in het aanbod, maar er is veel meer. Zo is er ook een bistropoot of een klospoot beschikbaar. Deze zijn ideaal om zoveel mogelijk stoelen rondom de tafel te plaatsen en het lekker knus en gezellig te maken in je woonkamer. Maar ook een fijne U-poot of giraffepoten kunnen de tafels van 2M Living heel bijzonder maken. Welke keuze je ook maakt, je gasten zullen verrast zijn door je unieke smaak.