0
tel: 053-83.26.21
Search

Terug naar school met een nieuw bureau of kantoormeubel

Een opgeruimde werkplek

Eerst en vooral even dit: een goed opgeruimde en georganiseerde werkplek begint bij het investeren in een beetje tijd. Laat je niet ontmoedigen als je niet supersnel klaar bent: op lange termijn gaat het je heel veel opleveren.

Wie een opgeruimde werkplek heeft, kan direct aan de slag. Niets storender dan rondslingerende kantoorspullen, to-do lijstjes en losse kabels. Je kan in je eigen wanorde niks meer terugvinden en je wordt afgeleid bij je eigenlijke werk.
Hou alvast dozen of bakjes bij de hand, zodat je alles direct kan opruimen en sorteren. Maak een bak of hoek voor alles wat in de vuilnisbak mag, een andere bak voor wat je straks terug netjes een nieuwe plek wil geven, en dan heb je nog een bak nodig voor wat je zelf niet meer nodig hebt, maar waar je iemand anders misschien nog gelukkig kan mee maken. Dat kan iemand zijn die je kent, maar je kan deze spullen ook langsbrengen bij de kringloopwinkel.

Tip: vind je het moeilijk om op te ruimen? Volgens de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo zou je eigenlijk alleen maar spullen mogen hebben waar je gelukkig van wordt. De vraag ‘maakt het me blij?’ kan je jezelf dus steeds stellen.

De juiste kastindeling voor je bureau

Van zodra alles gesorteerd is, geef je alle spullen terug een eigen vaste plek. Het kan erg lastig zijn om een kantoor goed in te richten. De kantoorinrichting is echter wel heel belangrijk. Een praktisch en mooi ingericht kantoor heeft een hoge arbeidsproductiviteit tot gevolg. Wanneer de inrichting van je bureau goed is gebeurd, heeft dit een grote voldoening als resultaat.

Af en toe moet er nu eenmaal gewerkt of gestudeerd worden en dan heb je een werkplek nodig. Dat kan in een aparte kamer of geïntegreerd in de leefruimte. Misschien heb je al genoeg aan een mooie schrijftafel. Wie bijna uitsluitend digitaal werkt mikt wellicht op een computertafel. Een heus bureau met alles erop en eraan is natuurlijk ook een optie, bij voorkeur vergezeld van een comfortabele bureaustoel met de juiste zithoogte. En sowieso een kast om alles netjes in op te bergen.

Onze werk-collectie varieert van eenvoudig maar efficiënt tot stijlvol en goed georganiseerd. Je slaagt er zeker in om een werkplek te creëren waar stijl en functionaliteit elkaar ontmoeten. Ideaal voor een productieve werkomgeving waar je creatief aan de slag kan. Werk ze!