0
tel: 053-83.26.21
Search

Salon collectie met familiale traditie

Varam salon

Blij zijn we bij Lucas Meubelen met de mooie betaalbare collectie zitmeubelen van Varam. Sinds jaar en dag weten we deze salons en fauteuils in de passen in ontelbare interieurs bij onze klanten thuis.

Varam is geen eendagsvlieg onder de meubelmakers. Reeds sinds 1948 zijn ze een gevestigde waarde in de sector. De broers Pierre en Regis Vanraes doopten hun bedrijf tot Varam, een organisatie waar het familiale karakter tot op vandaag voelbaar is. Traditie wordt hoog in het vaandel gedragen en lange termijn relaties met Belgische, Nederlandse, Zwitserse en Franse professionele meubelhandelaren zijn voor hen onmisbaar. We zijn dan ook blij deel te mogen uitmaken van hun netwerk.

Erg succesvol zijn hun salons in onze winkel. De trendy stoffen salons zijn bijzonder mooi in te passen bij jonge gezinnen en in moderne interieurs. De design is steeds erg stijlvol en minimalistisch, wat erg in de smaak valt voor eigentijdse woning inrichtingen. De kwaliteitsvolle lederen zitbanken maken dan weer het grote verschil op vlak van duurzaamheid. Varam werkt namelijk uitsluitend met streng geselecteerde grondstoffen van betrouwbare leveranciers.

Ontdek een greep uit de collectie van Varam in onze toonzaal, maar vergeet niet dat dezelfde zitbanken verkrijgbaar zijn in tientallen verschillende opstellingen. Zo past quasi ieder model op één of andere manier ook in uw woning. Laat je begeleiden door één van onze medewerkers en haal zo een pareltje in huis.