0
tel: 053-83.26.21
Search

Riverdale MMH

Wist je dat Riverdale een MMH voor je heeft? Een ‘monthly-must-have’? We plaatsen ‘m iedere maand op onze website. Hou het goed in de gaten, want het is telkens een geweldige creatie aan spotprijs. Lees hier meer over Riverdale >>

 

De oorsprong van het merk Riverdale ligt in Nederland waar in 1993 groothandel Tenbos BV werd opgericht door de gelijknamige ondernemersfamilie ten Bos. Dochter Sophie is na haar studie in het bedrijf gaan werken om van haar vader het inkopersvak te leren. Het bedrijf groeide aanzienlijk en tijdens één van de bedrijfsverhuizingen leerde Sophie haar huidige man Patrick de Kleijn kennen. Patrick: “In 2006 hebben wij het overgenomen van mijn schoonouders en in datzelfde jaar hebben we het merk Riverdale op de consumentenmarkt geïntroduceerd. Wij zagen de meerwaarde in van het ontwikkelen van een merknaam. En wat erg bijzonder is, is dat mijn schoonvader voordat hij met pensioen ging, de naam Riverdale aan het merk heeft gegeven.”

Met woonaccessoires voor het gehele huis en met inmiddels een eigen keuken en badkamerlijn is Riverdale, fashionable living, de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche. Naast een eigen webshop, is Riverdale verkrijgbaar in ruim 250 Riverdale Inspiration Shops en Riverdale Inspiration Floors in Nederland, Europa en zelfs landen daarbuiten.

“WITH OUR PASSION FOR STYLE AND INTERIOR WE WOULD LOVE TO MAKE YOUR HOME FASHIONABLE”

Riverdale is mode voor het huis en onderdeel geworden van een lifestyle. Net als in de mode wisselt de collectie drie maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Drie maal per jaar wordt een nieuwe collectie van 500 producten toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten.

Eind 2013 is Riverdale verhuisd naar het nieuwe hoofdkantoor in Nootdorp, een kantoor dat genoeg ruimte biedt om door te groeien. Riverdale is een jonge en ambitieuze organisatie waar een enthousiast team werkt aan het verder uitbouwen van het merk en het uitdragen van de visie: “With our passion for style and interior we would love to make your home fashionable.” Alles wat met onze creativiteit te maken heeft neemt Sophie voor haar rekening, Patrick zorgt voor alle commerciële en financiële zaken. Ook thuis hanteren zij een strakke organisatie, met hun 5 kinderen. “Onze grote wens is dat de kinderen het bedrijf in de toekomst overnemen, zodat ook volgende generaties hun huizen stijlvol en fashionable kunnen blijven inrichten!”, aldus Patrick.