0
tel: 053-83.26.21
Search

Protexx, totale bescherming tegen vlekken

De droom van eenieder die een nieuwe bank, zithoek of relaxfauteuil koopt, is een vlekkeloos lange levensduur. Helaas blijkt dit maar al te vaak ook echt een droom te zijn. Een vlek die niet meer te verwijderen is, blijft een ergernis voor zowel de bezitter van het meubel als de leverancier. Immers, de klant is niet meer gelukkig met zijn aankoop en ontevreden klanten komen niet vaak meer terug.

Dan biedt Protexx de ultieme oplossing voor alle zitmeubelen gestoffeerd met leder, meubelstof of leatherlook. Jarenlange bescherming tegen snel indringen van vuil en vloeistof, gecombineerd met de professionele ondersteuning op het moment dat het even niet lukt om een vlek zelf te verwijderen. Wie wil dat niet? Onze professionele servicemedewerkers bezoeken de klant aan huis en verwijderen de vlek zonder verdere kosten voor u als klant of als meubelleverancier.

Wat doet Protexx precies?

De Protexx behandeling vormt een onzichtbaar, duurzaam schild rond uw meubelbekleding. Daardoor kunnen vloeistoffen niet intrekken en zijn ze makkelijk te verwijderen. Stof en vuil blijven op het oppervlak zitten en zijn met de stofzuiger makkelijk te verwijderen.

Welke service kunt u verwachten?

U zal beschikken over een handleiding m.b.t. het reinigen en onderhouden van uw behandelde meubel. Indien u twijfelt over de wijze van reinigen en onderhouden, of in geval van het verwijderen van hardnekkige vlekken, kunt u voor een deskundig advies steeds terecht bij het Protexx Service Bureau.
Mochten de vlekken onverhoopt ook na het opvolgen van de aanwijzingen van het Service Bureau, niet door u verwijderd kunnen worden, zal een door het Service Bureau officieel hiervoor aangesteld schoonmaakbedrijf zorgdragen voor de reiniging.

Uw meubel  is na behandeling optimaal beschermd tegen vlekken van  o.a. voedingsmiddelen en dranken. Deze kunnen door de  bescherming van Protexx geen blijvende vlek veroorzaken.

Onder de vlekkenservice vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door:

–      Dranken, zoals koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur.

–      Voedingsmiddelen, zoals tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, konfituur,  ketchup, mayonnaise, curry.

–      Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting.