0
tel: 053-83.26.21
Search

Passe Partout, dat zijn meubelen waar mensen blij van worden

Passe Partout, dat zijn meubelen waar mensen blij van worden

De passie van Passe Partout

Passe Partout is een gepassioneerd team van interieur makers. Met fonkelende ogen en boordevol energie staan ze elke dag paraat om de mooiste spullen te creëren, te tonen en vooral te plaatsen bij mensen die er blij van worden. Want blije mensen, daar doen ze het voor.
Het levensmotto van de bezieler achter Passe Partout is ook niet voor niks ‘Geniet van ’t leven, van alles wat je (al) hebt, en vergeet af en toe eens wat je (nog) niet hebt’.
Met die vitaliteit en creativiteit worden niet alleen zitbanken en fauteuils gemaakt, maar ook tafels, stoelen, tapijten en sinds 2018 is er zelfs een buitengewone outdoor collectie beschikbaar.

Gezellige meubelen

Alles wat Passe Partout maakt, staat in teken van innovatieve trends, maar vooral van gezelligheid en een warm thuisgevoel. De ‘Home Stories’ collectie breidt zich steeds verder uit. Naast supercoole loungy zitbanken die 10/10 scoren qua comfort, zijn er ook fauteuils die je gewoon in huis moet hebben. Ze zorgen ervoor dat het totaalplaatje voor elk interieur gewoonweg gaat kloppen.

Team Passe Partout houdt van mensen met passie. De energie die ze uitstralen, de fonkel in hun ogen, hun aanstekelijk praten, het geeft motivatie en energie om hun eigen verhaal sterker uit te bouwen. In de reis van het verhaal van Passe Partout hebben ze het genoegen gehad om in binnen-en buitenland diverse van zulke mensen, meestal ondernemers, tegen het lijf te lopen. Soms heel toevallig, en dat zijn meestal de interessantste ontmoetingen. Wij bij Lucas Meubelen zijn blij om deel te mogen uitmaken van zo’n partnership met dit sympathieke bedrijf.

De uitdaging van Passe Partout is om hun passie door te geven aan ons als winkelier en als stylist, en zij doen er alles aan dat wij het op onze beurt doorgeven aan u, beste klant. Hun missie is pas geslaagd als u met dezelfde fonkel in de ogen kan vertellen over uw aankoop.

Betaalbare salons

Passe Partout’s visie is daarenboven dat iets moois niet persé duur hoeft te zijn. Ze zoeken met heel hun team steeds naar betaalbare maar toch kwalitatieve producten. Passie is de sleutel tot een op en top mooi interieur en de stylisten van Lucas Meubelen delen die unieke passie voor 100%.

Redenen genoeg dus om gewoon even de ‘Home Stories’ sfeer te komen opsnuiven. Wees welkom!