0
tel: 053-83.26.21
Search

Onbegrensde mogelijkheden met de Signature Collectie!

Stel je eigen salon samen per 20cm, kies voor verwarmde zetels en geniet van het ultieme zitcomfort door een vooruitstrevende relaxtechnologie!

Met de collectie Signature haalt Lucas Meubelen voor jou een schat aan mogelijkheden in huis. Voortaan koop je geen kant-en-klaar salon meer, maar bepaal je helemaal zelf welke snufjes je al dan niet wil voor jou droomsalon.

Deze eigentijdse Signature salons zijn individueel aanpasbaar voor heel je gezin. Per 20 cm bepaal je helemaal zelf hoe jou ideale salon er zal uitzien. Alle vormen, afmetingen en stoffen zijn voor je beschikbaar. En weet je? Op het scherm van de iPad kan je ook onmiddellijk het resultaat zien. Er is zelfs meer, je kan je eigen ontworpen salon langs alle kanten bekijken. Zo ben je altijd 100% zeker dat je de juiste keuze maakt.

Deze ‘op maat’ saloncollectie gaat véél verder in zijn individualisatie dan de meeste andere reeksen. Je kiest hier niet alleen uit tal van kleuren, stoffen of ledervarianten. Je kiest niet enkel uit een aanbod van poten om de stijl van je woonkamer te behouden. Nee, je kiest hier bijvoorbeeld ook het materiaal waarmee de kussens worden opgevuld. Over je hele salon kan je ook je gezinsleden plezieren met een elektrisch verstelbare hoofdsteun, of wat dacht je van een verwarmde zitting of lendensteun?

Voorheen was het enkel mogelijk om in je wagen een verwarmde zetel te hebben, maar ook deze saloncollectie biedt de mogelijkheid op verwarmde zetels. Als dat geen luxe is?
Daarbovenop zijn klassiekere opties als een relaxfunctie, een aangepaste zithoogte, of verschillende armleuningen uiteraard ook beschikbaar.

Ben je dus op zoek naar een eigentijds salon, maar heb je vooral ook nood aan optimaal comfort?
Kom dan langs bij Lucas Meubelen en vraag naar de Signature collectie. De medewerkers van Lucas zullen je niet teleurstellen en je met plezier alle mogelijkheden demonstreren. Gewoon omdat een salon met individueel comfort en verwarmde zetels een échte must-have is voor iedereen.