0
tel: 053-83.26.21
Search

Meubelcollectie kiezen is geen makkie

Als gepassioneerde meubelfamilie worden we steeds ondergedompeld in de nieuwste trends, de meest fancy stoffen en de mooiste meubelpresentaties. Op beurzen in binnen- en buitenland gaan we op zoek naar wat u mooi zou vinden. Onze leveranciers en meubelfabrikanten organiseren minstens één keer per jaar hun eigen show om het béste van zichzelf te laten zien. Vaak laten we ons verleiden door succesnummers op beurzen of shows. En ook ons eigen buikgevoel en ervaring telt natuurlijk mee. Maar vindt u dat wat wij voor u kiezen ook altijd het mooiste? Dat is het hele jaar door voor ons de betrachting.

 

Groot aanbod meubelen

Uiteraard verschillen smaken, en proberen we steeds een zo ruim mogelijk aanbod in de winkel te hebben, zodat u voor uw gezin en familie het juiste meubelstuk zou vinden. Helaas kunnen we niet álles kopen, maar we kunnen u wel steeds álles laten zien. Onze medewerkers zijn enorm goed op de hoogte van alle collecties en zij helpen u met hun ervaring heel graag in de zoektocht naar het juiste meubel.

Meubelen met snelle levering

We trachten ook vaak te kiezen voor artikelen en merken die vlot leverbaar zijn. Er zijn namelijk fabrikanten die werken met een voorraad waardoor zij erg flexibel zijn in de leveringen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij één van onze grootste leveranciers in stoelen. Hun aanbod is heel groot en de stoelen kunnen bijna ‘op maat’ worden samengesteld. De bekleding kan gekozen worden en ook voor het onderstel kan er vaak nog een stijlkeuze worden gemaakt. Je zou denken dat zo’n maatwerk wat tijd vraagt, maar niets is minder waar bij hen. De perfect gekozen stoel is in een mum van tijd bij ons om afgehaald of geleverd te worden.

Meubeladvies op maat

Onze betrachting is steeds om u een brede waaier aan mogelijkheden te tonen in onze twee winkels. Op die manier zou u bij een bezoek een lichte voorkeur kunnen hebben voor de ene of de andere stijl, voor het ene of het andere merk. Vanaf dan helpen we u graag bij het vinden van de perfectie. We beseffen als geen ander dat u hier bij ons een belangrijke keuze maakt voor een lange tijd. U wilt dat het plaatje klopt en wij gaan alleen maar voor 100% tevreden klanten. Kom langs en laat u bijstaan.