0
tel: 053-83.26.21
Search

Krijg je wel eens logees over de vloer

De tijd is voorbij dat bedbanken lelijk waren.
Leve de nieuwste stijlvolle bedbanken.

Leve de bedbank!

Een bedbank is dé oplossing als je wel eens logees over de vloer krijgt. Dit stijlvol salon met longchair tover je in geen tijd om tot een comfortabel bed. Onder de longchair heb je zelfs opbergruimte voor het beddengoed. Erg handig! Jouw gasten zullen je dankbaar zijn!

Onze bedbanken bieden een uitstekend zitcomfort in combinatie met een hoogstaand slaapcomfort.  Er is keuze uit 3 verschillende mechanieken, elk in een eigen range van design en prijs. Op het slaapoppervlak van 2m lengte zijn diverse breedtematen mogelijk ; van éénpersoons 80cm tot 140 en 160cm. In een handomdraai wordt de bank omgetoverd in een luxueus bed met een comfortabele bonnel- of pocketveren matras. Een latexmatras is in optie! Een ruim aanbod van stoffen, leder en kunstleder vormen belangrijke extra troeven.

Door de combinatie van kennis en ervaring op het vlak van zit- en ligcomfort biedt Lucas Meubelen dé slaapbanken bij uitstek! In een handomdraai wordt de bank omgetoverd in een luxueus bed met een comfortabele verenmatras. De zit- en rugkussens zijn vastgemaakt aan het mechanisme en moeten niet verwijderd worden bij het openen van het bed. Een ruim aanbod van stoffen, leder en kunstleder vormen belangrijke extra troeven.