0
tel: 053-83.26.21
Search

een plekje voor jezelf

Relax Model 8304

Heb jij de voorbije maanden ook even de pauze knop (moeten) indrukken? Het gaf ons allemaal een vreemd gevoel, maar geef toe: Stiekem leerde je ook dat sommige dingen ook ‘anders’ kunnen. En dat je je vooral niet schuldig hoeft te voelen wanneer er tijd is om eens lekker te relaxen. Heerlijk toch?

Mocht je net als vele anderen ook besloten hebben om dat ‘zalig thuis’ gevoel een klein beetje door te trekken naar de toekomst? Dan is een relax zetel misschien wel iets voor jou. En geef toe, je wil niet alleen héél comfortabel zitten. Nee, die zetel moet er ook nog eens stijlvol uitzien zodat die helemaal past in je interieur.

Een stijlvolle relax

De tijd is ook helemaal voorbij dat relaxzetels er oubollig of saai uitzagen. Tegenwoordig zijn er heerlijke relax fauteuils in trendy designs, van landelijk en warm tot minimalistisch en strak. Op die manier vind je ongetwijfeld een model dat de perfecte match is met de rest van je interieur.

De bekleding kies je helemaal zelf. Ook daarmee kan je heel veel doen als het gaat over de look & feel van jouw favoriete me-time hoekje. Kies je voor leder of lederlook, dan heb je sowieso een erg gebruiksvriendelijke bekleding, al kan het in de zomermaanden misschien ook wat zweterig aanvoelen. En in de winter is leder natuurlijk altijd weer eventjes koud op  je huid.
Een alternatief is om voor stof te kiezen. De keuze is dan enorm uitgebreid, maar onze stylisten helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Een comfortabele relax

Bij de keuze van een relax is het vooral van belang dat de vorm bij jouw lichaam past. En net daarom is het belangrijk om te testen en te ervaren hoe het zitcomfort voor jou moet zijn. Je kiest toch ook geen schoenen die te groot of te klein zijn?
Je hele lichaam moet op de juiste manier ondersteund worden zodat een totaal gevoel van relaxatie kan ontstaan. Je rug, nek en schouders, maar ook je heupen en benen mogen geen spanning meer voelen.

Kom daarom langs in onze toonzaal, laat je begeleiden, maar ervaar zélf het comfort van de laatste nieuwe modellen.