0
tel: 053-83.26.21
Search

Een mooi gedekte eettafel in je eetkamer, een must in deze eindejaarstijd!

Met de familie rond de tafel, proeven van allerlei lekkers, gezelschapsspelen worden bovengehaald,… Het zijn allemaal erg herkenbare taferelen in deze gezellige decembermaand.
Heb je ook al eens gedacht dat een nieuwe eetkamer wel mooi zou zijn? Of zorgt gezinsuitbreiding voor de nood aan een grotere tafel? Meubelen Lucas én Trendline geven je alvast héél veel inspiratie om het thuis nóg gezelliger te maken.

Bij de inrichting ga je voor de stijl die bij je past, en bij je gezin. Het is belangrijk dat je eetkamer de juiste sfeer uitstraalt. Heb je een landelijke woning met veel warme kleuren en natuurlijke materialen, kies dan ook voor je eetkamer voor die gezellige look & feel. Ben je eerder een type dat bezwijkt voor allerlei strakke vormen en trendy modellen, maak dan van je eetkamer een blikvanger. Een extra lange tafel, of sneeuwwitte stoelen, zijn dan misschien wel helemaal iets voor jou.

Denk bij een eetkamer ook aan het hele gezin. Zijn er nog kleine kinderen in huis? Wordt er ook huiswerk gemaakt aan die tafel? Of wordt de tafel vooral gebruikt voor gezellige etentjes onder vrienden? Een massief houten tafel kan erg mooi zijn in elk interieur, de juiste behandeling van het hout, is dan iets om even bij stil te staan.

De medewerkers van Meubelen Lucas én Trendline helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw interieur.