0
tel: 053-83.26.21
Search

Droom je van een dressing op maat?

Op maat van jouw budget wordt die droom werkelijkheid…Lees hier alles over de trendy kastindelingen en toffe accessoires…

De tijd dat een dressing enkel weggelegd was voor “The Happy Few” is al lang verleden tijd. Tegenwoordig bestaan er heel wat betaalbare modules die makkelijk te integreren zijn in elke kamer, en voor ieders’ budget. Bij Lucas Meubelen staan de medewerkers voor je klaar om je de juiste kastindeling en de mooiste look aan te meten.

Wanneer je een nieuwe dressingkast wil kopen is het belangrijk eerst goed na te denken over de indeling en opbouw. Niet alleen de hoeveelheid bergruimte zal belangrijk zijn maar ook de loopruimte, spiegelzichten en de verlichting. De interieur specialisten van Lucas Meubelen helpen je graag op weg om hierin de juiste keuzes te maken voor jouw ruimte.

Probeer je beschikbare ruimte optimaal te benutten, zowel in de hoogte als in de breedte. Zorg er wel steeds voor dat de kledij die je dagelijks nodig hebt makkelijk te bereiken is. Tot een hoogte van 1,75 meter is dit voor de meeste mensen geen enkel probleem. Aangezien onze persoonlijke voorkeur en kledingaanbod steeds wijzigt kies je best voor kasten met legplanken die makkelijk verstelbaar zijn in de hoogte.

Bij het ontwerpen van een dressing is het belangrijk dat je alle accessoires een plekje kan geven. Schoenen, dassen, broeksriemen, handtassen en sjaals nemen niet heel veel plaats in maar kunnen wel behoorlijk in de weg liggen als je ze geen plekje reserveert. Deze plekjes mogen dus zeker niet ontbreken.
Lucas Meubelen biedt daarin tal van accessoires die helemaal op maat te integreren zijn in jouw ideale dressing. In de categorie ‘opbergen’ op de vernieuwde website vind je reeds tal van mooie voorbeelden. Lades voor je accessoires, schuifsystemen voor je broeken, kleine lade indelingen voor sjaals en riemen, en zelfs schuine legplanken voor je schoenencollectie kunnen naar wens geïntegreerd worden in jouw dressingkast.
Kom langs, laat je verrassen en die dressing blijft niet langer enkel een droom!