0
tel: 053-83.26.21
Search

De keuken is het kloppend hart van elke woning.

TOPPER van het moment! Eetkamers in massief eik, van A tot Z zelf samen te stellen, Begin bij een tafelblad met een stoere ruwe of juist een strakke afwerking, kies dan het gewenste onderstel. Bijpassend kan je dan dressoir, kasten en alle andere elementen van jouw unieke eet- en woonkamer samenstellen. TOPkwaliteit in een TOP concept gegoten. > lees meer.

Wij bij Lucas Meubelen zijn helemaal fan van dit schitterende concept van eetkamers. Onze interieurstylisten zijn supertrots op de mooie kamers die ze hiermee al gevuld hebben bij hun klanten. ‘Dit concept geeft ons de mogelijkheid om aan (bijna) ieders’ wensen te voldoen’ aldus de medewerkers.

Meestal wordt er gestart met een vraag naar tafels en stoelen. Het is nog steeds meer en meer een trend om een eetkamer niet meer in zijn geheel te bekijken, maar in losse elementen: tafel, stoelen, kast, dressoir, enz. Maar het vertrekpunt is vaak hetgeen zorgt voor een gezellig samenzijn met de familie, en dat is zonder twijfel de tafel.

Deze collectie gaat over massief eiken kwaliteitsvolle meubelen. En of u nu een klassiek interieur verkiest, of eerder landelijk of modern opteert, dit maatwerkprogramma heeft voor elk wat wils.

Heel mooi zijn ook de ruwe eiken tafelbladen, voor zij die de natuur 100% tot zijn recht willen laten komen. Rustiek eikenhout draagt nl. van nature ‘noesten’ met zich mee. Eigenlijk zijn meubelen mét noesten meubelen waarbij het hout in zijn natuurlijke toestand is gelaten. De vormen, structuren en kleurschakeringen zijn uniek voor elk meubelstuk.

Het programma heeft verder oneindig veel mogelijkheden, dus zij die het liever wat strakker willen, met moderne handgrepen, deurtypes en poten of plinten, die kiezen voor hun eigen stijl. In enkele eenvoudige stappen kan je een volledige eetkamer samenstellen. Onze stylisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en in onze toonzaal zijn vele verschillende opties te bekijken en te voelen.

Weet dat het vertrekpunt niet de modellen van onze toonzaal zijn, maar eerder de afmetingen van jouw kamer, want dit programma is puur maatwerk om tot een bijzonder kwaliteitsmeubel te komen.