0
tel: 053-83.26.21
Search

Cognac als kleur

Cognac als kleur

Scandinavisch design met cognac

Vergis je niet, cognac kan in tegenstelling tot de urban look ook in een erg minimalistisch interieur worden toegepast. De warme cognac kleur zorgt voor sereniteit en evenwicht in je interieur wanneer je de combinatie met erg zachte tinten en materialen gaat maken. Zelfs de grootste design merken maken gebruik van cognac meubilair om het geheel karakter en eenheid te geven. Zie je het voor je? Alles in zachte naturel tinten en dan een fauteuil in cognac? Heerlijk wegdromen is het in deze rustgevende woonkamer. Hou je wel van een Scandinavisch tintje? Kies dan een pastelkleurtje voor de kussens en de accessoires.

Groen combineren met cognac

Helemaal hip ben je de dag van vandaag als je een overvloed aan groene planten in je interieur brengt. Op die manier brengen we een stukje van het zalige buitengevoel naar binnen. Perfect wordt het als je dat toepast in een interieur met cognac meubilair. Groen en cognac vullen elkaar heel mooi aan en maken de ruimte alleen maar warmer en gezelliger. Durf zelfs nog een stapje verder te gaan en laat het groen ook terugkomen in accessoires zoals plaids, kussens, decoratie of kunst.

Vintage of nieuw

Uiteraard zijn er tal van nieuwe meubelen te vinden in deze mooie cognac kleur. Maar ook de vintage modellen blijven goed scoren. Een vintage meubel kan net dát statement stuk zijn dat je huis nodig heeft om karaktervol te zijn. Wist je dat er trouwens ook nieuw meubilair met de juiste vintage look te vinden is? Ideaal als je op zoek bent naar een cognac statement stuk.