0
tel: 053-83.26.21
Search

Bijzondere uitschuifbare tafels met keramiek

Bijzondere uitschuifbare tafels met keramiek

Wanneer de mogelijkheid bestaat dat we niet op vakantie zouden kunnen, dan halen wij gewoon een stukje Spanje naar onze toonzaal. Deze magnifieke collectie tafels heeft echt álles waar je blij van wordt: uitschuifbare modellen, zelfs vierkante tafels met de allermooiste keramische bladen.

Uitschuifbare tafels

Superfier zijn we om deze collectie aan u te mogen voorstellen. Voor ons zijn het op dit moment de meest veelzijdige tafels in het design segment. Uniek door hun afwerking, omdat er zóveel mogelijkheden zijn in formaten en uitschuifbare delen. Steeds meer kregen we de vraag om mooie tafels te leveren die uitschuifbaar zijn. Dat heeft het grote voordeel dat je meer ruimte creëert voor je gezin het hele jaar door. En als er dan bezoek komt, of je hebt om de één of andere reden eens wat extra ruimte nodig, dat je daarvoor geen halve verbouwing hoeft te organiseren. Mobliberica heeft de oplossing voor al die vragen. Er zijn zelfs vierkante tafels die uitschuifbaar zijn, iets wat lang niet in ons aanbod voorhanden was.

Tafels met keramiek blad

Daarbovenop is de keuze enorm. Voor het onderstel zijn al legio kleuren te kiezen, en dan hebben we het nog niet gehad over de tafelbladen in keramiek. De keuze daarin is ontzettend groot, wat ervoor zorgt dat er voor ieder interieur wel een geschikte tafel te vinden is. Alle keramiek is 3mm dik en wordt gelamineerd (geperst) op glas. Daardoor kan er nooit vuil of lucht onder komen en kan het blad ook niet loskomen, wat de duurzaamheid echt ten goede komt. Bij de uitschuifbare tafels is er nog een extraatje. Wanneer de tafel volledig open ligt, dan heeft Mobliberica ervoor gezorgd dat de nerven en de structuur mooi doorlopen in het blad. Op die manier valt het zelfs nauwelijks op dat het een verlengstuk van de tafel is. Bezoek onze showroom (maak uw afspraak online), en laat je verrassen door dit moois van onder de Spaanse zon.