De keuken is het kloppend hart van elke woning.

De keuken is het kloppend hart van elke woning. Het is de plek waar we elkaar ontmoeten na een lange werkdag. Het is de plek waar gepraat wordt. Geef je hele gezin een energieboost door met een nieuwe tafel en stoelen een hedendaagse aanblik te geven aan die belangrijke leefruimte. >> lees meer

 

 

De keuken is allang geen klein kamertje meer waar enkel de vrouw des huizes een potje kookt. Het is een plek geworden waar we tot rust komen, waar we in alle gezelligheid samen koken en waar we vrienden en familie ontvangen.

Waar vroeger de keuken ergens in een uithoek van het huis werd gebouwd, is dit nu het hart van het huis geworden. Je komt er letterlijk thuis, je praat er bij met je huisgenoten en als er gasten komen, gaan we met z’n allen lekker in de keuken zitten.

De laatste jaren is een aparte eetkamer erg zeldzaam geworden. Keuken en eetkamer zijn vaak versmolten tot één geheel, wat het kookproces voor de kok en de gasten natuurlijk een stuk gezelliger maakt.

Tafels die mensen samenbrengen

Gezellig samenzijn is urenlang thuis tafelen met vrienden en familie, lachen om herinneringen en genieten van de kleine dingen. Hoe drukker ons leven is, hoe meer behoefte we hebben aan die warme gezelligheid. En dat treft, want om mensen samen te brengen voor lekker eten en plezante tijden hebben we de perfecte tafels en bijhorende stoelen in huis.

De keuze is oneindig. Welke stijl of uitstraling uw keuken ook heeft, Lucas Meubelen heeft voor elke keuken de gepaste tafel. Tijdloze eiken tafels kan u in alle vormen en stijlen vinden, maar ook bijvoorbeeld heel moderne witte tafels doen het erg goed in ons aanbod. Voor wie de ruimte heeft, kunnen we zeker ook een ronde of ovale tafel aanbevelen, wat de gezelligheid alleen maar ten goede komt vanaf 6 personen. Erg trendy zijn ook de hogere tafels om te combineren met gezellige barkrukken. Een diner kan evengoed op hoogte worden gegeten, en de familieleden die weer eens even komen aanlopen, vinden het ongetwijfeld gezellig om een koffie of een wijntje te drinken aan een ietwat hogere tafel met barkrukken.

Want ook in stoelen is alles mogelijk: barstoelen, kuipstoelen, tijdloze stoelen of zitbanken, voor elk gezin kan er bij Lucas Meubelen een gepaste combinatie worden gezocht. Sommigen vinden het bijvoorbeeld gemakkelijk dat de stoelen ook stapelbaar zijn en licht zijn om te verplaatsen. Anderen houden vast aan massief houten stoelen met armleuningen. Erg hip op dit moment zijn zeker de kuipstoelen en aanverwanten. U kan ze bij Lucas Meubelen vinden in allerlei maten, vormen, materialen en kleuren. De medewerkers kunnen u ook begeleiden bij de keuze in hoogte, zodat het zitcomfort aan uw tafel écht 100% optimaal is.

Klaar voor een stoelendans? Kom snel langs!

 

AddToAny

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Ontvang nuttige tips en blijf op de hoogte van onze acties.

GRATIS Interieuradvies

Stuur ons alvast de afmetingen
van je kamer en maak een afspraak

Bereken je route
Openingsuren

Meubelen Lucas

Wijngaardstraat 54
9450 Haaltert

T 053-83.26.21
F 053-83.88.82
E info@meubelenlucas.be 

Bereken je route
Openingsuren

Trendline Jong wonen

Kerkskenhoek 57
9450 Haaltert

T 053-84.87.77
F 053-84.87.78